21 september: Four-Hands Chef’s Dinner

Op maandag 21 september zijn we te gast in de keuken van het bijzondere Wijnrestaurant op het Land, te Voerendaal. Te midden van de Limburgse wijngaarden zullen chef Ralph Hermans en chef Patriek Doelen hier een uniek vijfgangen verrassingsdiner bereiden.

Wijnrestaurant op het land

Wijnrestaurant op het land is een uniek pop up restaurant midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Annaline en Patriek Doelen (Wijnrestaurant Mes Amis) geven de succesvolle eerste editie van vorig jaar een vervolg. Wijngaard St. Martinus op het perceel Langeberg gelegen te Voerendaal zal als locatie dienen voor deze tweede editie van Wijnrestaurant op het Land. Waar men vorig jaar nog uitkeek óp de wijnranken, zitten de gasten er dit jaar middenin. Het restaurant zal worden geplaatst te midden van de wijngaard. Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar sfeer, beleving, gastvrijheid en de kunst van lekker eten en drinken harmonieus samengaan.

Four Hands Chef's Dinner

Op maandag 21 september krijgt Patriek Doelen gezelschap in zijn keuken van zijn collega Ralph Hermans van Restaurant Rantree in Maastricht. De twee chefs verzorgen de zogenaamde ‘vierhandendiners’ samen, in Wijnrestaurant op het Land. De insteek van deze avond is voor beide chefs gelijk. Ralph en Patriek willen hun gasten kennis laten maken met de fantastische streek waar Wijnrestaurant op het Land zich bevindt.

Tijdens het Four-Hands Chef’s Dinner zetten de restaurants een spectaculair 5-gangen menu op tafel. De chefs maken samen een menu dat helemaal opgaat in de filosofie van Wijnrestaurant op het land met een vleugje van Patriek Doelen en een vleugje van Ralph Hermans.

Reserveer nu een tafeltje via www.wijnrestaurantophetland.nl voor deze unieke en culinaire ervaring. Maximaal 200 gasten per avond. Ontvangst tijd is 19:00 uur en de prijs van het totaalarrangement is €125,00. Voor deze prijs krijgt men een 5-gangen verrassingsmenu begeleid met wijnen van St. Martinus, water en koffie.