CHEFS TO GO- ‘Take me home’ collab

U kunt vanaf deze maand de gerechten van Bistro TWO (zusje van Restaurant ONE), Restaurant Marrees en Rantree niet enkel in eigen stad af te halen zijn maar ook bij de andere restaurants.

U weet het misschien al wel, maar chefs doen niets liever dan voor gasten koken en hen een geweldige ervaring bezorgen. En dat is iets wat chefs Edwin Soumang, Jan Marrees en Ralph Hermans gemeen hebben. Wanneer het even anders moet en gasten niet meer in het restaurant maar thuis aan tafel aanschuiven, dan is het belangrijk om creatief én flexibel te zijn. Vanaf begin november zullen daarom de gerechten van Bistro TWO (zusje van Restaurant ONE), Restaurant Marrees en Rantree daarom niet enkel in eigen stad af te halen zijn maar ook bij de andere restaurants. Zo kunt u als gast toch proeven van de keuken van de andere chefs, zonder hiervoor langer in de auto te moeten zitten. 

Bestellen voor de verschillende ophaallocaties is mogelijk tot vrijdag (de dag voor ophaling) 21.00 uur via de site van het restaurant. Gelieve duidelijk aan te geven waar u de bestelling wilt ophalen.

Concreet zullen er dus in 3 Limburgse steden pick up points zijn.

  • Roermond, ECI 17, Restaurant ONE (afhalen zaterdag tussen 15.00 - 18.00 uur)
  • Weert, Stadhuispassage 10, Restaurant Marrees (afhalen zaterdag tussen 15.00 - 18.00 uur)
  • Maastricht, Het Wilhelmus 30L, Restaurant Rantree (afhalen zaterdag tussen 15.00 - 17.00 uur)