Even voorstellen: Kimberly van den Bosch

Het succes van restaurant Rantree is in grote mate te danken aan ons fantastische team. Omdat we onze medewerkers graag eens in de spotlight zetten en het voor onze gasten wellicht leuk is het verhaal achter de gezichten te kennen, stellen wij ons team graag aan u voor. Te beginnen met een nieuwe dame, die u mogelijk de afgelopen maanden in ons restaurant al heeft ontmoet: Kimberly van den Bosch. 

Kimberly is gastvrouw in opleiding. Als onderdeel van haar opleiding aan het Arcus college te Sittard, is zij sinds september 2017 als leerling actief in ons service team. Kimberly is een bijzondere, jongedame. Ze is zeer leergierig, maar ook bescheiden. Luistert graag naar onze gasten en heeft altijd een vriendelijk woordje terug, maar geeft ook ruimte als gasten daarom vragen. 

Gezien haar snelle ontwikkeling het afgelopen half jaar en het feit dat zij zo actief -ook thuis- altijd bezig is met ons mooie vak, hebben wij haar recent nieuwe lesstof gegeven. Langzaamaan zal zij zich gaan verdiepen in de wijnwereld. Een spannende nieuwe uitdaging vindt ze, maar vooral ook heel leuk dat er weer een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. 

Wij als leerbedrijf willen haar graag stimuleren om de kennis die ze heeft opgedaan ook over te brengen. Het kan daardoor zomaar voorkomen dat niet Jennifer, of Bram aan uw tafel de wijn komt uitleggen, maar dat Kimberly u komt adviseren.