Het nieuwe Team Rantree

Ongeveer een half jaar alweer, dat we onze nieuwe locatie in het Dormio resort bemannen. Er is het nodige gebeurd, veranderd en aangescherpt. De basis? Die is onveranderd!

Eind vorig jaar verlieten we onze vertrouwde stek aan de Kesselskade om een nieuw avontuur aan te gaan op de 8e verdieping van het gloednieuwe Dormio hotel. Een spannende stap! Ruim een half jaar later kunnen we trots en zeer dankbaar terugkijken. Blij met de vele vaste gasten die ons ook op onze nieuwe locatie hebben weten te vinden. Dankbaar voor het vertrouwen en de steun die we hebben ontvangen. Wijzer door gemaakte fouten en geleerde lessen.

Met onverminderde passie staan we avond na avond klaar onze gasten te verwennen. Hierin bijgestaan door een fantastisch team dat ook de nodige wisselingen heeft doorgemaakt, maar zeker een speciale vermelding waard is! 

In de keuken van Rantree hebben we afscheid genomen van Pascal de Bruin, die een andere uitdaging heeft gevonden. Ondertussen hebben de talentvolle keuken-krachten Mike Roux en RenĂ© Cogenbach ons team versterkt. 

In de bediening hebben we afscheid genomen van Jos van Lint. In Tessa Wolfs hebben we gelukkig een fantastisch vervanger gevonden. Eind juli gaat helaas Iris van Moorsel ons team verlaten, een ware aderlating voor wie we nog een vervanger zoeken. 

Vol vertrouwen in ons team en de ingeslagen weg hopen we u te mogen blijven verwennen!