JRE Bloggersreis

Bloggerstour JRE - Restaurant Rantree

In 2018 bestaat JRE-Nederland maar liefst 25 jaar. Onderdeel van het feestelijke jubileumprogramma zijn drie bloggersreizen, waarvan de 2e onlangs het zuiden aandeed.

 

Eén van de jubileumactiviteiten van JRE Nederland is een drietal bloggersreizen. Tijdens deze tours in verschillende hoeken van het land, worden foodbloggers en vloggers uitgenodigd om verschillende JRE restaurants en partners te bezoeken. 

De 2e JRE bloggerstour stond in het teken van 'het witte goud', de asperge. De bloggers werden rondgereden in prachtige auto's van Lexus Nederland door chauffeurs van Euro BOB en bezochten verschillende JRE restaurants en partners, waar zij genoten van de gerechten van Restaurant ONE, Rantree, Restaurant l'Atelier, Restaurant Bretelli, Restaurant De Beejekurf & Restaurant De Rozario in combinatie met wijnen van Residence Wijnen en bieren van Swinckels'.

Klik hier om het video verslag te bekijken ›

 

Ga voor het JRE verslag van de dag naar: https://www.jre.eu/nl/pers/nieuws/item/219/jre-bloggersreis-asperge, of de blogs op "De smaak van Margot" deel 1 (Restaurant One, Restaurant l'Atelier en Restaurant Rantree) en deel 2 (Restaurant Bretelli, Beejekurf en De Rozario), "I love food & Wine" op https://ilovefoodwine.nl/inspiratie/hotspots/zo-lekker-is-limburg/, Anne-wies.nl (http://www.anne-wies.nl/jre-bloggersreis-asperge/) en 'Of je wijn lust' (https://www.ofjewijnlust.nl/livar-en-asperges-met-jre/).