Limburgs streekdiner 18 november

Op maandag 18 november vindt het 3e Limburgs Streekdiner plaats. Een fantastisch benefietdiner waar we met veel plezier een bijdrage aan leveren!

Voor de derde keer op rij alweer organiseert Stichting La Saison Culinaire het Limburgs Streekdiner. Een feestelijk benefietdiner, waarbij de opbrengst weer voor de volle 100% zal worden omgezet in voedselproducten waar de Voedselbank Limburg Zuid de grootste behoefte aan heeft.

Uiteraard draait het diner om mooie Limburgse streekgerechten, bereid door verschillende Limburgse chefs, waaronder Hans Snijders en Gilbert von Berg van Château Neercanne, Servais Tielman van Beluga loves you en Otto Nijenhuis en Guido LeBron de Vexela van Château St. Gerlach. Ook Rantréé zal met veel plezier een bijdrage leveren in de vorm van een mooi streekgerecht.

Het belooft weer een mooie avond te worden, met sfeervolle muzikale begeleiding en Pascal Lahaij, chef van Restaurant L'Étoile als culinaire gastheer. Het diner wordt geserveerd in restaurant Refresh van de Hotel Management School Maastricht. De ontvangst is (bij droog weer) op de binnenplaats van Teaching Hotel Château Bethlehem, tussen 18.00 – 18.00 uur. Als u wilt komen, verzoeken wij u een voedselpakket te doneren voor de voedselbank ter waarde van € 75 per couvert. De inhoud van dit pakket, circa 70 items, is samengesteld uit juist die lang houdbare producten waar de voedselbank de grootste behoefte aan heeft.

Deze voedselpakketten kunt u bestellen en afrekenen via https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/8E5D22DE19D0/1