Maastricht Culinair presenteert Chef’s Switch Vanille & Rantree

Dankzij de Chef’s Switch van Maastricht Culinair geniet je op één avond van het vakmanschap van twee chefs. Op 17 juli en 20 november slaan Peter van Rooij en Jerome Fleur van Restaurant Vanille en Ralph Hermans van Rantrée de handen ineen.

Dat Maastricht barst van het culinaire talent bewijst de indrukwekkende lijst leden van samenwerkingsverband Maastricht Culinair. Omdat kiezen soms moeilijk is in deze gastronomische hoofstad introduceerde Maastricht Culinair onlang het initiatief "Chef's Switch". In een tweetal sessies koken de chef's van verschillende restaurant samen. Eenmaal in het eigen restaurant en eenmaal te gast in de keuken van de ander. Dubbel vakmanschap in één keuken. Geniet van een avond met uiteenlopende gerechten en van het samenspel tussen de chef's die toch ook hun eigen touch geven aan de gerechten.

Tijdens de eerste Chef's Switch beten Rodny Welters van Novo New Dining en Gilbert von Berg van Restaurant Château Neercanne het spits af. Nu is het de beurt aan  Peter van Rooij en Jerome Fleur van Restaurant Vanille en Ralph Hermans van Rantrée. Op woensdag 17 juli koken ze samen bij Vanille (met diner in de tuin bij mooi zomers weer), op woensdag 20 november bij Rantrée. Beide avonden is de ontvangst rond 18.30-19.00 uur.

De chefs zullen een zesgangendiner verzorgen, inclusief champagne, wijnarrangement, water & koffie/thee en live muziek. Voor deze unieke Chef’s Switch betaal je € 99,- per persoon (all-in). Reserveren voor 17 juli kan via 0031-434093554, voor 20 november via 0031-433215140.