Proefschrift Restaurants: "Panoramisch uitzicht, kleurrijke gerechten, bijzondere wijnen per glas"

Onlangs hadden wij de inspecteurs van Proefschriftrestaurants.nl (Gault&Millau) op bezoek. Lees hier de ervaringen terug.

Proefschrift Restaurants is het online platform van The Wine & Food association, die naast de welbekende jaarlijkse -papieren- Gault&MIllau een platform wilde bieden voor actuele wisselende restaurantreviews.

Op proefschriftrestaurants.nl is een selectie te vinden van "de leukste, boeiendste en beste restaurants van het moment. Ingedeeld in vier prijscategorieën, beoordeeld door ervaren professionals, en voortdurend bijgewerkt aan de hand van het laatste nieuws en de meest recente restaurantbezoeken." 

Een grote eer dus, dat Restaurant Rantréé op het platform te vinden is met een prachtige recensie en een mooie 8,4 beoordeling!

Het uitzicht is fantastisch, en dat is mooi meegenomen, maar belangrijker is de keuken van Ralph Hermans. Een creatieve en seizoengebonden kookstijl brengt hij, met eigentijdse gerechten op Franse basis waarover goed is nagedacht. Knappe en kleurrijke bordpresentaties zijn de norm, net zoals frisse en internationale smaakaccenten.

 

Lees hier de volledige review: https://proefschriftrestaurants.nl/restaurant/rantree/