Rantree @Dining with the stars Lugano

Aanstaande zomer mag Ralph Hermans aan de slag in de keuken van het schitterende THE VIEW in Lugano in het kader van Dining with the stars Lugano.

Dining with the Stars is een internationaal, gastronomisch initiatief dat is opgezet door de Planhotel Hospitality Group in samenwerking met de JRE (Jeunes Restaurateurs), Martino Crespi Events en Mastercard. Aanstaande zomer mag Ralph Hermans aan de slag in de keuken van het schitterende THE VIEW in Lugano.

Het initiatief dat eerder al werd georganiseerd in het prachtige Diamonds Resort op de Malediven en Zanzibar, wordt vanaf 2020 ook in een Zwitserse editie aangeboden. In de elegante omgeving van THE VIEW Lugano Fine Dining Restaurant & Terrace mag in 2020 elke maand een andere JRE kok zijn culinaire talenten in de strijd gooien om een bijzondere gastronomische ervaring neer te zetten.

Elke speciale avond begint met een welkomstcocktail, gevolgd door een 6-gangen gastronomisch diner bereid door een van de JRE-koks, met  zorgvuldig geselecteerde, bijpassende wijnen. Op 23 juli is het aan chef Ralph Hermans om een stukje Rantree naar het mooie Lugano te brengen!

Wilt u deelnemen aan deze, of één van de andere Dining with the Stars diners in Lugano? Klik hier voor boekingsinformatie