Rantree @ Gault&Millau Theater tijdens Folie Culinaire

In het Gault&Millau Theater koken beroemde Limburgse chefs met de producten van de exposanten. Op maandag 7 oktober is de beurt aan onze Ralph Hermans.

Bij Folie Culinaire, tijdens de jaarlijkse BBB horecabeurs in Maastricht, wordt het exclusieve gastronomische 'neusje van de zalm'gepresenteerd. Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan bijzondere ingrediënten en exclusieve wijnen en champagnes. De laatste trends op het gebied van Food, Non Food, Education & Innovation in het hogere, exclusieve segment komen voorbij en diverse kook- en productpresentaties vormen  het programma. 

In het Gault&Millau Theater koken tijdens Folie Culinaire beroemde Limburgse chefs met de producten van de exposanten. Wijnvrouw van het jaar 2019 Birthe van Meegeren combineert deze gerechten met de mooiste wijnen. Op maandag 7 oktober is de beurt aan onze Ralph Hermans om een mooie lunch te bereiden. Verder op het programma Robin van de Bunt (De Leuf), Gilbert von Berg (Château Neercanne), Edwin Soumang (Restaurant ONE), Hans Kinkartz (Restaurant Atelier) en Jan Marrees (Restaurant Marrees). 

Bezoek voor meer informatie: https://www.bbbmaastricht.nl/folie-culinaire-event/programma/gaultmillau-theater