Rantree verkozen tot "JRE restaurant van het jaar 2020"

Op maandag 25 november is door restaurantvereniging JRE-Nederland Joppe Sprinkhuizen (Sillyfox) uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Marjolein van der Ham (Orangerie de Pol) mag zich Gastvrouw van het Jaar noemen en de award voor Restaurant van het Jaar werd uitgereikt aan Restaurant Rantrée!

JRE is een restaurantvereniging van jonge en ambitieuze horeca ondernemers. De JRE awards zijn in het leven geroepen om opvallend ondernemerschap belonen. Bijzonder aan déze onderscheidingen is dat de winnaars door de leden zelf zijn gekozen. De prijzen werden uitgereikt tijdens de algemene ledenvergadering en het eindejaarsdiner bij Restaurant Marrees in Weert, afgelopen maandag 25 november. 

(JRE Nederland: )

"Chef van het Jaar Joppe Sprinkhuizen is eigenaar van restaurant Sillyfox in Veghel. De talentvolle chef opende in 2017 zijn eigen zaak, nadat hij ervaring heeft opgedaan bij onder andere Hof van Deurne, Restaurant Onder de Boompjes* en De Treeswijkhoeve** in Waalre. 

Gastvrouw van het Jaar Marjolein van der Ham studeerde Hotelmanagement aan Saxion Hogeschool Apeldoorn. Tijdens een stage op de Antillen ontmoet ze partner Mark Captein en begin 2018 starten zij samen met Rick en Kim van de Broek Orangerie de Pol. Op 1 december van dat jaar krijgen ze de kans om de zaak over te nemen en daarmee komt een droom van beide uit.

Het Restaurant van het Jaar staat in Maastricht. Daar exploiteren Ralph Hermans en Jennifer Silvius Restaurant Rantrée. Beide hebben ervaring opgedaan in binnen en buitenland. Gastvrouw Silvius wordt in 2012 uitgeroepen tot ‘best sommelier of the year’ in België en in 2014 openen Ralph en Jennifer Restaurant Rantrée op de Kesselskade in Maastricht. In 2018 verhuizen ze naar de andere kant van de stad en openen in november het vernieuwde Restaurant Rantrée."

Een prachtige titel en een grote waardering van onze JRE collega's!