Wij gaan verhuizen!

Na 4 mooie jaren aan de Kesselskade, is het tijd voor een nieuw avontuur. Op de Maastrichtse Dousberg, te midden van het Dormio Resort Maastricht, wordt op dit moment gebouwd aan een nieuw luxe hotel. Op de 9e verdieping wordt een panoramarestaurant gerealiseerd met een 360 graden uitzicht over de omgeving. Medio november 2018 hopen wij op deze prachtige plek ons vernieuwde Rantree te kunnen openen!

De nieuwe locatie brengt ons veel extra ruimte en beschikt over een private dining-room voor groepen tot 30 personen en een skybar waar u onder het genot van een drankje en special bites geniet van een uniek uitzicht over Maastricht.

Ligging
Het resort ligt op de Dousberg, aan de rand van Maastricht (ca. 2 km van het Vrijthof), op een steenworp afstand van de Belgische grens. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over luxe hotelappartementen en biedt ruimte aan 120 gasten. In onze nieuwe restaurant kunnen wij 57 gasten fine-dining ontvangen, groepen tot 30 personen bedienen in de private diningroom en beschikken we over een skybar met ruimte voor 30 gasten.

Volg de ontwikkelingen via http://www.facebook.com/rantree