Waar haute cuisine, bijzondere wijnen en gezelligheid elke keer weer samen komen.

Het panoramarestaurant Rantrée bevindt zich op de 8e verdieping van het centrale hotel in Dormio Resort Maastricht, gelegen op de top van de Dousberg. Een waanzinnig 360 graden uitzicht over Maastricht en de mooie omgeving vormt de absolute blikvanger. Rantree is sinds 2020 gewaardeerd met een Michelinster en 15,5 punten in de restaurantgids Gault&Millau.

Rantree bestaat uit een sfeervol à la carte restaurant (55 couverts) en een besloten private diningroom. U kunt de hele dag door bij ons terecht; van een zakelijke lunch of presentatie tot een uitgebreid diner als afsluiter.

Fijn voor de hete zomerdagen: Restaurant Rantrée beschikt over airconditioning. 

Restaurant

Elke maand wordt met passie en liefde voor het vak door chef Ralph Hermans voor u een nieuwe menukaart gemaakt en zorgt sommelier Jennifer Silvius-Hermans dat de wijnen hier naadloos op aansluiten. Wij hopen u met onze wijn en spijs niet alleen te verrassen en te prikkelen maar ook te inspireren. Wij willen graag dat u ervaart wat gedenkwaardige gastronomie voor ons betekent.

Ons interieur is warm en sfeervol, maar zodanig ingedeeld dat er ongestoord een zakelijke bespreking kan plaatsvinden of van een romantisch avondje kan worden gevierd. 

Zakelijk & Groepen

Wij beschikken over een private diningroom die ruimte biedt aan gezelschappen tot 35 personen. Geniet hier met vrienden, familie of collega’s van een besloten lunch of diner. De ruimte is tevens uitgerust met alle faciliteiten (zoals een beamer met scherm) voor een zakelijke bijeenkomst, een presentatie of vergadering. Neem voor informatie over de mogelijkheden van zakelijke verhuur contact met ons op.  

Wilt u meer weten over ons restaurant en de mogelijkheden van onze locatie? Neem voor meer informatie gerust contact op via +31 (0)43 321 51 40 of info@rantree.nl