EXCLUSIEF DINEREN TUSSEN DE WIJNRANKEN

Van zaterdag 29 juni t/m zondag 28 juli opent wijnrestaurant Op het Land voor de vijfde keer haar deuren. Dit pop-up restaurant bevindt zich tussen de wijnranken van Wijngoed Raar Saint Remi.

Op maandag 22 juli is onze eigen Ralph Hermans te gast op het land. Samen met Patriek Doelen bereidt hij een 5-gangenmenu voor, met zowel gerechten van het menu van Wijnrestaurant Op het Land 2024 als speciale creaties van Ralph.

We starten dit Four-Hands Chef’s Dinner met amuses en een Limburgs aperitief tussen de druivenranken. Vervolgens schuift u aan tafel om te genieten van een mix van exclusieve lekkernijen en vertrouwde streekproducten, allemaal gepaard met Limburgse wijnen.

Wilt u deze bijzondere beleving niet missen? Er is slechts plaats voor 100 gasten, dus boek nu uw tafel via onderstaande knop.

Praktische info

Wanneer: 22 juli
Waar: Wijnrestaurant Op het Land