Jennifer Silvius

In mijn ogen is een goed sommelier iemand die kan luisteren naar de wensen van de gast en dit vervolgens kan vertalen naar een goede keuze uit de wijnkaart of als open glas. Dienstbaarheid en eerlijkheid zijn voor mij dan ook belangrijke eigenschappen.

Onze wijnkaart is alles behalve standaard. Bij ons tref je niet veel grote namen aan maar wel bijzondere wijnen die ons nauw aan het hart liggen en die we zelf tot bij ons in het restaurant brengen.

Ralph Hermans

Elk gerecht dat je proeft bij Rantrée is een sterk staaltje teamwerk, want een groot chef ben je nooit alleen! Het is het team dat mij de mogelijkheid geeft om te groeien.

Mijn kookstijl is een mooie weerspiegeling van mijn persoonlijkheid. Ik ben klassiek geschoold maar door de jaren heen reflecteer ik ook mijn eigen ervaringen in mijn gerechten. Elk gerecht groeit vanuit een idee en eindigt als een pure, smaakvolle en verfijnde culinaire beleving. Onze missie is pas geslaagd als je met een glimlach onze zaak verlaat.