Over ons

In 2014 opende een nieuwe culinaire hotspot haar deuren in Maastricht: Restaurant Rantrée. Na enkele succesvolle jaren verhuisde het restaurant in 2018 naar een unieke locatie op de 8e verdieping van het Dormio Hotel De Prins van Oranje. Met dit panoramarestaurant werd letterlijk én figuurlijk gekozen voor een hoger niveau van gastbeleving.

Bij Rantrée staat kwaliteit centraal. Zowel in de keuken als in de bediening wordt met zorg en aandacht de balans gezocht tussen modern en klassiek, sfeervol en eigentijds.

De gastronomische ervaring is het resultaat van een hecht team dat samenwerkt met één doel: gasten verrassen, verwennen en inspireren. Een beleving ontstaat immers niet door één persoon, maar door een samenspel van een team de passie en toewijding met een passie voor gastronomie.

"In ons vak ben je pas uitgeleerd, als je niet meer openstaat voor kennis en vernieuwing."

Mike Roox

Souschef

Maak kennis met Mike, al 3 jaar een onmisbaar deel van team Rantrée en nu, sinds iets meer dan een jaar, onze souschef. Een drijvende kracht in de keuken en rechterhand van Ralph. Hij heeft een duidelijke eigen mening en is bovenal heel trouw!

Mitch van der Heijden

Mise en place manager

Rots in de branding, keiharde werker, een beest in de keuken en een mannetje van alles. Mitch maakt al sinds onze verhuizing deel uit van het Rantrée team. What would we do without him?

Bram Berende

Chef De Partie

Bram alias NO SPINE. Hij maakt van het leven een echt feestje. Soms probeert hij heel serieus te doen, maar dit is echter van korte duur. Hij is serieus in zijn vak, geniet daar ook regelmatig zelf van en daarnaast heeft hij ook een affectie voor wijn. Alles voor een goed feestje!

Max Hendriks

Chef De Partie

Mister Unforgettable. Een onmisbare schakel in ons team. Verzorgt de koude gerechten met een glimlach, zonder stress. Houdt net als Bram van een goed feestje, maar neemt zijn werk serieus. Zijn bijnaam dankt hij aan het feit dat hij wel eens iets vergeet.

Junior – Mike chavagne

Leerling kok

In 2021 bij ons begonnen in de afwas, maar met de ambitie om in de keuken te werken. Sinds mei heeft hij deze kans gekregen en zijn lach is sindsdien niet meer verdwenen. Komend schooljaar begint hij met zijn opleiding aan de koksschool. Wij hopen hem nog veel te mogen leren.

Dörthe mölling

Interieur manager ochtend

Een dame die haar vak verstaat. Tot in de puntjes verzorgt zij het restaurant en zorgt ze ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt. Soms een beetje prettig gek, als carnaval voor de deur staat zie je soms een bijzonder verschijnsel.

Noradin Gadar

Interieur manager avond

Een echte heer, altijd oprecht vriendelijk, een persoon die iedereen een prettig gevoel geeft. Noradin neemt de taken waar, als Dörthe vertrekt. Hij zorgt ervoor dat tijdens het avondservice alles piekfijn verloopt en schoon wordt achtergelaten voor de dag erna.

Jo Kemmerling

Mannetje van alles

Jo Kemmerling, een altijd lachend gezicht, een mannetje van alles. Jo begint vroeg in de ochtend met het verzorgen van het interieur en het indekken van het restaurant. Daarnaast doet hij ook kleine klusjes en reparaties.

Gertje Hahn

Styliste

Onze “onzichtbare” steun en toeverlaat. De gehele inrichting van Rantrée is vooral dankzij haar mogelijk gemaakt. In overleg met ons, heeft zij veel combinaties gemaakt en is Rantrée qua uitstraling geworden wat wij voor ogen hadden. Daarnaast komt ze elke week ons voorzien van decoratie en bloemen, zodat alles up-to-date blijft.

Jennifer Silvius

Sommelier

In mijn ogen is een goed sommelier iemand die kan luisteren naar de wensen van de gast en dit vervolgens kan vertalen naar een goede keuze uit de wijnkaart of als open glas. Dienstbaarheid en eerlijkheid zijn voor mij dan ook belangrijke eigenschappen.

Onze wijnkaart is alles behalve standaard. Bij ons tref je niet veel grote namen aan maar wel bijzondere wijnen die ons nauw aan het hart liggen en die we zelf tot bij ons in het restaurant brengen.