About us

In 2014 opende een nieuwe culinaire hotspot haar deuren in Maastricht: Restaurant Rantrée. Na enkele succesvolle jaren verhuisde het restaurant in 2018 naar een unieke locatie op de 8e verdieping van het Dormio Hotel De Prins van Oranje. Met dit panoramarestaurant werd letterlijk én figuurlijk gekozen voor een hoger niveau van gastbeleving.

Bij Rantrée staat kwaliteit centraal. Zowel in de keuken als in de bediening wordt met zorg en aandacht de balans gezocht tussen modern en klassiek, sfeervol en eigentijds.

De gastronomische ervaring is het resultaat van een hecht team dat samenwerkt met één doel: gasten verrassen, verwennen en inspireren. Een beleving ontstaat immers niet door één persoon, maar door een samenspel van een team de passie en toewijding met een passie voor gastronomie.

"In our profession, you only stop learning the day you’re no longer open to knowledge and innovation."

Bram Berende

Chef de partie

Bram alias NO SPINE. Hij maakt van het leven een echt feestje. Soms probeert hij heel serieus te doen, maar dit is echter van korte duur. Hij is serieus in zijn vak, geniet daar ook regelmatig zelf van en daarnaast heeft hij ook een affectie voor wijn. Alles voor een goed feestje!

Max Hendriks

Chef de partie

Mister unforgettable. An indispensable part of our team. Takes care of the cold dishes with a smile, without stress. Like bram, loves a good party, but takes his work seriously. He owes his nickname to the fact that he sometimes forgets a thing or two.

Dörthe mölling

Interior manager - morning

A lady who understands her job. She takes care of the restaurant down to the last detail and makes sure everything runs like clockwork behind the scenes. Sometimes a little crazy but in a fun way. And when carnival’s around the corner, expect the unexpected.

Jo Kemmerling

Jack of all trades

Jo kemmerling, always smiling, a jack of all trades. Jo starts off early in the morning, making sure everything inside the restaurant is in order and set up properly. In addition, he also takes care of any odd jobs and repairs.

Gertje Hahn

Stylist

Our ‘invisible’ prop and stay. The entire design of rantrée was made possible mainly thanks to her. In consultation with us, she came up with various combinations, ultimately giving rantrée the look we had in mind. She also comes in every week to provide us with decorations and flowers, so that everything looks vibrant and fresh.

Jennifer Silvius

Sommelier

In my opinion, a good sommelier is someone who can listen to the guest’s wishes and translate that into a perfect match from the wine list or from the wines offered by the glass. A willingness to serve and honesty are therefore important qualities for me.

Our wine list is anything but standard. We may not offer many of the big names, but we have a selection of exceptional wines close to our hearts, specially hand-picked for our restaurant.